Gyakorlat, kutatás

Az Emberei Erőforrások Minisztériuma – Budapesti Javítóintézetének Vezetősége lehetőséget szeretne biztosítani, hogy a felsőoktatásban tanuló hallgatók betekintést nyerjenek intézményünk munkájába, illetve a gyakorlati képzésüket nálunk töltsék, továbbá az ezekhez kapcsolódó kutatásoknak is örömmel biztosítunk teret.

Az itt töltött idő során a hallgatóknak lehetősége adódik arra, hogy egy olyan többrétű feladatellátást végrehajtó intézményt ismerhessenek meg, ahol egyszerre valósul meg a fiatalkorúak előzetes letartóztatásának javítóintézeti végrehajtása, a gyermekvédelmi ellátás számtalan szegmense, valamint a gyerekek oktatása. Ennek alapján elsősorban a szociális, pedagógiai, gyógypedagógiai, pszichológiai, mentálhigiénés, közszolgálati, jogi, kriminológiai, kisebbségpolitikai, kultúrantropológiai, addiktológiai területekről várunk hallgatókat, kutatókat.

Természetesen az intézmény jellege, adottságai megkövetelnek bizonyos feltételeket, melyeket minden jelentkező esetében szükséges áttekinteni, mérlegelni, majd a lehetőségek és aktuális helyzet figyelembe vételével tudunk döntést hozni a kérelmek kapcsán.

A gyakorlatra, kutatásra való jelentkezési kérelmek benyújtásához az alábbiakat kérjük csatolni!

  • Felsőoktatási intézmény támogatása a jelentkezéshez.
  • Önéletrajz,
  • Motivációs levél, (- a jelentkezés célja, – a feladat időkerete, stb.)
  • Titoktartási nyilatkozat.

Jelentkezésüket kérjük a titkarsag@bpjavito.hu címre küldeni Juhász Péter Pál igazgató úr részére!